• +359 89 916 89 89

Изграждане и ремонт на ел.инсталации


Често задаван въпрос е "Да се ремонтира, или да се изгради изцяло нова инсталация?". Нашата препоръка е да се консултирате със специалист, преди да вземете решение. Ако промените във Вашия апартамент, или офис са козметични и електрическата инсталация е изградена съобразно всички изисквания, то може да се "преработи" наличната инсталация съобразно Вашите нужди. В случай обаче, че изграждате нова кухня в друго помещение, предвиждате отопление на ток, монтиране на бойлер, климатици и т.н., то тогава трябва да се изгради инсталация, която да отговаря на натоварването на съответните консуматори.

В много случаи преработването на старата инсталация не само не излиза по-евтино, но може и да оскъпи Вашия ремонт. Не се доверявайте на хора, които с лека ръка се съгласяват на всички промени. Проблемите започват след приключване на ремонтните дейности. Тогава разбирате, че фурната, котлоните, пералнята и миялната машина са на един предпазител, и той изключва, защото не издържа на натоварването. Обаждате се на "техника" и той сменя предпазителя с по-голям, без да съобрази, че кабелът няма да издържи и ще започне на грее, което може да причини пожар.

Не подхождайте прибързано! Свържете се с няколко фирми, които да направят оглед и да Ви предложат цена и решение. Това може да Ви спести много нерви и средства на по-късен етап.


Изпрати запитване