• +359 89 916 89 89

Монтаж на осветителни тела


Отдавна осветлението не е просто необходимост, а част от интериорния и екстериорен дизайн. С разнообразието от съвременни осветителни тела можете да създадете уют и комфорт, да подчертаете различни архитектурни елементи, да добавите акцент върху картини, или декоративни елементи във Вашия дом, офис, или градина.

Изградете своята концепция преди да сте започнали ремонтните, или довършителни дейности! Това ще даде възможност на техниците да окабелят по начин, които ще Ви позволи впоследствие да изпълните Вашата идея за едно модерно осветено пространство.

Помислете задължително за "обслужването" на Вашите осветителни тела! Монтирането на лампа под козирката на къщата е лесно, докато има скеле около нея. Подмяната на една крушка след премахването му може да се окаже непосилна, или доста трудна задача. Консултирайте се с Вашия проектант, както и с техниците, които ще Ви изградят инсталацията. С общи усилия ще постигнете желания от Вас ефект, както и съответната функционалност при последващата експлоатация и поддръжка.


Изпрати запитване