• +359 89 916 89 89

Монтаж на напреженова защита


Предназначението на Напреженовата защита е да осъществява постоянен контрол на входящото напрежение. На самото устройство има три регулатора, с които можете да зададете желаните от Вас параметри:

1. Минимална стойност на входящото напрежение. Ако желаете при стойност по-ниска от 200V устройството да сработи, то я задавате посредством този регулатор. Можете да избирате стойности от 165V до 225V.

2. Максимална стойност на входящото напрежение. Ако желаете при стойност по-висока от 250V устройството да сработи, то я задавате посредством този регулатор. Можете да избирате стойности от 225V до 275V.

3. Задържане на времето за автоматично включване. Когато входящото напрежение се възстанови в номинална стойност, устройството автоматично включва и подава захранване към Вашето ел.табло. За да сте сигурни, че то е с устойчиви параметри, можете да регулирате времето на изчакване за включване посредством този регулатор. Имате възможност да избирате между следните времезакъснения: 0,1-10s при изключване и 0,3-30s при включване.

Пример: Ако поради авария доставчикът на електроенергия подаде 380V вместо 220V, то регулаторът на напрежение ще изключи захранването. Това ще предпази Вашите електрически уреди от повреда.


Изпрати запитване